Kinetomed Cluj – recuperare medicala dupa accidentari sportive2018-05-18T18:50:13+00:00
Loading...
Claudiu Man
Claudiu ManTrainer, Kinetoterapeut & Fondator Kinetomed
Salut,

Numele meu este Claudiu Man, iar impreuna cu bunul meu prieten, Mugurel, in anul 2009 am realizat unul dintre cele mai importante proiecte, Kinetomed.
Din dorinta de a ajuta un numar cat mai mare de pacienti, am incercat mereu sa aduc si sa implementez cele mai noi metode de recuperare.
Din 2009 pana in prezent, cabinetul nostru a devenit un important centru de recuperare pentru persoanele care au suferit afectiuni ale aparatului locomotor, trecandu-ne pragul un numar de peste 1500 de pacienti care au suferit interventii chirurgicale la articulatia genunchiului.
Pentru a ajuta un numar cat mai mare de pacienti, Kinetomed a devenit un loc in care profesionalismul este intalnit la fiecare membru al echipei. Daca in 2009, Kinetomed eram eu si Mugur, in prezent, Kinetomed e o echipa formata din Kinetoterapeuti si Antrenori foarte bine pregatiti.
In numele echipei, va multumim ca ne-ati ales pe noi!

Tu faci sport, noi ne ocupam de accidentari!®

Mugurel Trif
Mugurel TrifTrainer, Kinetoterapeut & Fondator Kinetomed
Salut,

Numele meu este Mugurel Trif si sunt cofondator Kinetomed impreuna cu bunul meu prieten Claudiu Man!
Am inceput in 2009 doar noi doi lucrand de dimineata pana seara,invatand ce este nou,avand grija de pacientii nostri,perfectionandu-ne,am tot crescut de la an la an.Acum echipa este mult mai mare si fiecare dintre ei poate sa faca fata oricarei provocari.
Avem maseuri,kinetoterapeuti,fizioterapeuti si antrenori personali scoliti la cursuri de prestigiu din tara si strainatate.
Dorim sa crestem alaturi de pacientii si clientii nostri,ii dorim multumiti de serviciile oferite de noi,pentru asta muncim.
Kinetomed va multumeste de alegerea facuta!

Tu faci sport,noi ne ocupam de accidentari!®