Salut,

Numele meu este Claudiu Man, iar impreuna cu bunul meu prieten, Mugurel, in anul 2009 am realizat unul dintre cele mai importante proiecte, Kinetomed.
Din dorinta de a ajuta un numar cat mai mare de pacienti, am incercat mereu sa aduc si sa implementez cele mai noi metode de recuperare.
Din 2009 pana in prezent, cabinetul nostru a devenit un important centru de recuperare pentru persoanele care au suferit afectiuni ale aparatului locomotor, trecandu-ne pragul un numar de peste 1500 de pacienti care au suferit interventii chirurgicale la articulatia genunchiului.
Pentru a ajuta un numar cat mai mare de pacienti, Kinetomed a devenit un loc in care profesionalismul este intalnit la fiecare membru al echipei. Daca in 2009, Kinetomed eram eu si Mugur, in prezent, Kinetomed e o echipa formata din Kinetoterapeuti si Antrenori foarte bine pregatiti.
In numele echipei, va multumim ca ne-ati ales pe noi!

Tu faci sport, noi ne ocupam de accidentari!®

Ce spun cei care au apelat la serviciile KinetoMed

Am fost diagnosticat cu ruptura de ligament incrucisat anterior si primul lucru care l-am facut a fost sa iau legatura cu baietii de la Kinetomed, pe care am norocul sa ii cunosc de multa vreme deoarece am mai lucrat cu ei si cand am fost la alte echipe si am vrut sa ma ajute acum tot ei.

Mi-au recomandat clinica Ortomed pentru operatie iar Claudiu a fost prezent in sala la operatie pentru a vedea exact cum sa inceapa recuperarea cu mine. Dupa 2 saptamani de la operatie am inceput recuperarea in cabinetul Kinetomed, un loc curat si condus de profesionisti bine informati. Ambianta placuta, aparate moderne de ultima generatie si echipa specializata.

Sa te recuperezi dupa o ruptura de ligamente incrucisate e o munca grea si iti trebuie multa ambitie iar daca locul in care te recuperezi nu iti ofera o ambianta placuta, din punct de vedere psihic, e greu. Tin minte ca ma duceam la cabinet si pana stateam la tratamentul aparatelor radeam incontinuu ori cu Claudiu sau cu Mugurel, depinde care era la cabinet. Doi profesonisti foarte bine informati despre ce inseamna o problema medicala la un sportiv, despre cum trebuie recuperata in cel mai scurt timp si cum trebuie facuta in cel mai bun mod posibil. Sincer, cei doi m-au ajutat extrem de mult datorita ambitiei lor de a recupera pacienti.

Vorbeam foarte mult cu ei despre tot ce inseamna accidentarea mea ceea ce a a ajutat ca recuperarea sa fie mult mai usoara si sa am mai multa incredere. Cabinetul e foarte bine pozitionat in Cluj, chiar in centrul orasului, cu locuri de parcare. Ca sa inchei, ma rezum in a spune ca locul unde iti faci o recuperare trebuie neaparat sa iti priasca, sa iti inspire incredere si siguranta, mai ales la o problema cum am avut eu, unde a trebuit sa fiu prezent zilnic la cabinet. Kinetomed e un proiect ambitios, condus de doi profesionisti cu foarte multa experienta, ce au in dotare aparate de ultima generatie. Va recomand cu incredere deplina Kinetomed!

O sa va ajute foarte mult!
Si nu in ultimul rand preturile sunt foarte bune, ceea ce cred ca intereseaza cam pe toata lumea, avand in vedere „criza” in care suntem. 😀 Cu stima si respect, Maris Mihai Kinetomed rules! 😉

MIHAI MARIS, FOTBALIST LA FC GLORIA BISTRITA

Din pricina unei accidentari (ruptura de ligament incricisat) suferita pe terenul de joc (handbal), am ajuns dupa operatie sa incep recuperarea la Kinetomed.
Primele saptamani de recuperare se stie ca sunt cele mai grele insa datorita profesionalismului de care au dat dovada cei de aici a fost mult mai usor.
Cele cateva luni petrecute in sala de kineto au trecut rapid intr-un mediu „fain” cu rezultate maxime si recuperare totala.
Nu pot decat sa ma bucur ca am ales Kinetomed, recomand oricui!

Razvan Szopka, Potaisa Turda

In September of 2012, I had micro fracture surgery performed on my right knee.
Wanting to get back on the court and as strong as before, I entrusted my rehabilitation to the team at Kinetomed. Claudiu, Alexandru and Mugurel were with me every step of the way and I can’t thank them enough for their efforts during the 10 week rehab process. They were knowledgeable, caring and took a vested interest in my health and recovery.
Under their guidance, I was able to get back to 100%, ahead of schedule to resume playing.
I strongly recommended anybody, regardless of athletic background, to let the team at Kinetomed guide their injury recovery.

Steve Ross, CEO - IT COMPANY

Am inceput recuperarea la Kinetomed dupa ce am suferit o accidentare la genunchi in timpul unui meci si am fost operat la ligamentul incrucisat anterior. Pentru un handbalist este una din cele mai grave accidentari, dar cu ajutorul celor de la Kinetomed pe parcursul a 6 luni de zile genunchiul s-a recuperat complet si am reusit sa reintru pe teren.

Kinetomed este o clinica cu un personal foarte profesionist cu care m-am simtit foarte bine si vreau sa le multumesc pentru ca azi nu mai am nici o problema la genunchiul operat.

Andrei Grasu, HC Minaur Baia Mare

Va recomand cu incredere Kinetomed! Dupa operatia de ligament incrucisat anterior si o recuperare „ca la carte” din partea staff-ului Kinetomed, am revenit in sportul de performanta fara probleme!

Mugurel Triff si Claudiu Man va multumesc pentru tot ! Haide ” U ” !!

Vlad Razvan

Chiar daca am avut multe probleme medicale in cariera am reusit sa trec cu bine peste ele datorita baietilor de la Kinetomed.

Recuperarea a decurs foarte bine intr-o atmosfera placuta si profesionista!

Razvan Pavel