KinetoMedHome2018-05-18T18:24:28+00:00

Kinetomed vine în sprijinul dumneavoastră, iar din anul 2017 dăm naștere unui nou proiect: KinetomedHome pentru că „Aproape, e la tine acasă”.

Aproape, este locul unde ești tu!

Fie vorba de un eveniment sportiv sau cultural, la birou, acasă, oriunde te-ai afla, vrem ca acesta să iți dea siguranța ce o simți „la tine acasă”. Terapeuții noștri vor fi lângă tine pentru a te ajuta să previi sau să tratezi orice problemă musculo-scheletală. 

Nu uita, înca din 2009 „Tu faci sport, noi ne ocupăm de accidentări!”

Mulțumim că ne-ai ales pe noi!

Echipa KinetoMedHome – este pregatita pentru a veni la tine

David LucaKinetoterapeut
Salut! Numele meu este David Luca și pasiunea mea este să ajut oamenii.

Am absolvit facultatea de Kinetotorapie în cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București în anul 2014. Am avut oportunitatea de a studia primul an de masterat in Nisa, Franța, ca bursant, urmând ca în anul 2016 să finalizez studiile de masterat la București, în cadrul aceleași universități, cu specializarea în Neurologie, Recuperare-Reeducare Motrică și Somato-Funcțională.

În cursul anilor de studiu vrând să mă perfecționez, am parcus diferite stagii de practică, voluntariate și diferite cursuri. Unul din cele mai însemnate a fost cel de la Spitalul Militar „Carol Davila”, unde am fost voluntar pe toata perioada studiilor de licență.

„Întâmplarea” face ca la sfârșitul anului 2016 să mă aflu într-un frumos oraș din Ardeal, Cluj-Napoca. La începutul anului 2017 l-am cunoscut pe Claudiu Man și am fost introdus unei echipe de adevărați profesioniști. Aici, fac parte din echipa Kinetomed Therapy, ca și kinetoterapeut, dar în luna august am răspuns pozitiv unei idei lansate de Claudiu Man si Mugurel Trif. Astfel, s-a născut Kinetomed Home, unde serviciile de la cabinet vin acolo unde aveți voi nevoie, de aici și sloganul nostru “Aproape, e la tine acasă”.

Sunt extrem de mulțumitor că pot face parte dintr-o familie frumoasă, Kinetomed Therapy, KMPerformance și Kinetomed Home.

Raul-Dorin ClapaKinetoterapeut
Salutare,
Ma numesc Clapa Raul-Dorin, sunt din Bistrita si am absolvit facultatea de Medicina si farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, specializarea Balneafiziokinetoterapie.
Am cochetat cu sportul inca de la varsta de 6 ani cand am inceput primele antrenamente de fotbal pe terenul sportiv al Scolii Generale Nr. 5 din oras pana la varsta de 19 ani cand am terminat junioratul la Gloria Bistrita.
Dorind sa combin utilul cu placutul m-am inscris la o facultate cu specializarea kinetoterapie dupa ce am absolvit facultatea de Drept UBB Cluj-Napoca in 2014.
In cursul anilor de studiu vrand sa ma perfectionez, am parcus diferite stagii de practica la diverse cabinete de kinetoterapie si voluntariate ca teraput maseur la diferite competitii sportive, dar dorind sa invat de la cei mai buni si profesionisti am decis sa ma alatur echipei Kinetomed. In septembrie 2016 am inceput practica la cabinetul Kinetomed, urmand ca in ianuarie 2017 sa studiez metodele de antrenament functional ale colegilor de la KM Performance.
Certificat in Trigger Point Foam Rolling, tape therapy, workshop-uri pe diferite patologii ale membrului superior, pregatirea mea in domeniul medical va continua cu certificari si cursuri de specialitate pentru a putea oferi pacientilor cele mai bune metode de recuperare.
Cum sanatatea este cel mai important lucru: “Tu faci sport, noi ne ocupam de accidentari!”
Alina-Maria MedesanKinetoterapeut
Buna,
Ma numesc Medesan Alina-Maria.
In cadrul Universitatii Avram Iancu din Cluj- Napoca am absolvit cursurile de Kinetoterapie si motricitate
speciala in anul 2016.
Sunt o fire empatica si dornica de a ajuta oamenii aflati in suferinta. De aceea inainte de a ajunge in
echipa Kinetomedhome am muncit la un centru pentru varstnici.
Motto-ul meu preferat: ‘’ Esenta fericirii este sanatatea, iar a sanatatii este miscarea.’’
Apetrei LăcrămioaraKinetoterapeut
Mă numesc Apetrei Lăcrămioara, sunt din Suceava, absolventă a specializării Balneofiziokientoterapie și recuperare medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie, Iuliu Hațieganu, Cluj-Napoca. Momentan urmez cusurile de Masterat în cadrul aceleași universități, Tehnici și metode de reabilitare a pacienților cu boli reumatologice.
Sunt o fire sociabilă, serioasă și răbdătoare în relația mea cu pacienții și nu numai. Experiența mea se axează pe lucrul cu pacienții cu afecțiuni ale coloanei vertebrale, precum și alte afecțiuni. Pot să mă mândresc de faptul că printre altele, am experiență în lucrul cu copiii cu dizabilități. Sunt specialist MTC și permanent caut mijloace de dezvoltare personală și profesională, totul pentru a oferi pacienților mei terapie corectă și de calitate.