Kinetomed kinetoterapie cluj
KINETOMED ARENA / KM PERFORMANCE
+40762 265 759 Cluj Arena, Aleea Stadionului Nr. 2, Cluj-Napoca Luni - Vineri 8.00 - 18.00
KINETOMED DOROBANȚILOR
+40729 281 597 Calea Dorobanților nr. 25, Cluj-Napoca Luni - Vineri 8.00 - 18.00
KINETOMED HOME
+40770 758 401 Cluj-Napoca, Florești, Baciu, Apahida (zona urbană) Luni - Vineri 8.00 - 18.00
Follow Us
Kinetomed kinetoterapie și recuperare medicală Cluj-Napoca

KM PERFORMANCE

Kinetomed kinetoterapie și recuperare medicală Cluj-Napoca

Despre KM PERFORMANCE

01

KMPerformance a luat naștere în anul 2014 și își desfășoară activitatea în incinta stadionului Cluj Arena. Echipa KMPerformance este formată din kinetoterapeuți și antrenori care lucrează cu cele mai moderne metode de pregătire fizică din România.

We Help You
To Perform Better!

02

KMPerformance este cunoscută în lumea sportului în urma rezultatelor excelente obținute cu sportivii de performanță care ne-au trecut pragul, dar și prin colaborările de lungă durată cu echipe de club.
Fie că ești o persoană care face sport regulat și ai nevoie de ajutor pentu a atinge anumite obiective, fie că ești sportiv de performanță, scopul antrenamentelor este de a te ajuta să performezi mai bine. Astăzi, vei fi mereu mai bun decât ieri!

LISTĂ PREȚURI

03

La tarifele afișate se adaugă taxa de acces pe Cluj Arena (45 lei abonament lunar sau 7 lei / intrare), care se achită la recepția stadionului.
 • Lei 1.100
  10 ședințe
 • We Help You To RUN BETTER
 • Lei 3.600
  36 ședințe
 • From ZERO to HERO
 • Lei 750
  5 ședințe
 • We Got Your Back

PROGRAME KM PERFORMANCE

04

La tarifele afișate se adaugă taxa de acces pe Cluj Arena (45 lei abonament lunar sau 7 lei / intrare), care se achită la recepția stadionului.

The people working here are very good and passionate!

I work with Xenia and she makes really good training exercises. We work on every part of the body from top to bottom with diverse exercises. She is always going to new courses to learn new stuff also and make new exercises

Tudor Marc

O clinică cu un personal foarte profesionist!

Pentru un handbalist, accidentarea la ligamentul încrucișat anterior este una din cele mai grave, dar cu ajutorul celor de la Kinetomed, pe parcursul a 6 luni, genunchiul s-a recuperat complet și am reușit să reintru pe teren.

Andrei Grasu Handbalist

Atmosferă plăcută și profesionistă!

Chiar dacă am avut multe probleme medicale în carieră, am reușit să trec cu bine peste ele datorită băieților de la Kinetomed. Recuperarea a decurs foarte bine, într-o atmosferă plăcută și profesionistă!

Răzvan Pavel Handbalist

Vă recomand cu încredere Kinetomed!

După operația de ligament încrucișat anterior și o recuperare „ca la carte” din partea staff-ului Kinetomed, am revenit în sportul de performanță fără probleme! Mugurel Trif și Claudiu Man, vă mulțumesc pentru tot! Haide ”U”!!

Vlad Răzvan Handbalist

Let the team at Kinetomed guide your injury recovery!

Wanting to get back on the court and as strong as before, I entrusted my rehabilitation to the team at Kinetomed. Claudiu, Alexandru and Mugurel were with me every step of the way and I can’t thank them enough for their efforts during the 10 week rehab process.

Steve Ross baschetbalist

ECHIPA KM
PERFORMANCE

05

Antrenor personal
Kinetoterapeut
Antrenor personal
Membru fondator - Kinetoterapeut / Fizioterapeut - Movement Coach
Antrenor personal