TRX Suspension Training® Course

Data: 28 Noiembrie 2015, 8 ore de curs

O nouă abordare dar aceleași standarde înalte, marca TRX!

“Condițiile se schimbă, standardul rămâne același!” Aceasta este noua abordare TRX! Vino să descoperi această filozofie și vei deveni expert în mișcare! Planșă, rotație, tras, împins, acestea sunt doar câteva dintre mișcările pe care noul STC te va ajuta să le perfecționezi.

Cu versatilitatea metodei TRX Suspension Training® , exerciții cu greutate corporală veți avea o soluție de fitness pentru orice client. Veți învăța cum să efectuați corect exercițiile fundamentale de antrenament suspendat, sa corectați si îndrumați clienții in aceste exerciții precum și beneficiile și mușchii țintă ale acestor exerciții. De asemenea, veți invata și variatii și progresii pentru a adapta exercițiile la fiecare nivel de fitness. Finalizarea acestui curs vă califica pentru cursurile de Nivel 2.

Detalii si inscrieri:  NEW TRX SUSPENSION TRAINING COURSE

 

New TRX Functional Training Course

 

Data: 29 Noiembrie 2015, 8 ore de curs

Construit pe standardele de bază ale principiilor de TRX Suspension Training, cursul de Functional Suspension Training îmbunătățește mișcările fundamentale adăugând antrenamentului elemente cum ar fi: Rip Trainer, Kettlebells, Heavy rope, saci de nisip și multe altele.

Detalii si inscrieri: New TRX Functional Training Course