KMPerformance2018-05-18T18:22:26+00:00

KMPerformance a luat nastere in anul 2014 si isi desfasoara activitatea in incinta Stadionului Cluj Arena.

Echipa KMPerformance este formata din Kinetoterapeuti si Antrenori care lucreaza cu cele mai moderne metode de pregatire fizica din Romania.

KMPerformance este vizibila in lumea sportului prin rezultatele sportivilor de performanta care ne-au trecut pragul si prin colaborarile cu echipe de club.

Atat ca esti o persoana care face sport regulat,ai nevoie de ajutor pentu a atinge anumite obiective,esti sportiv de performanta, scopul fiecarui antrenament este de a te ajuta sa performezi mai bine.

Astazi, vei fi mereu mai bun decat ieri!

We Help You To Perform Better!®

Echipa KM Performance

Stefan UdudecAntrenor
Numele meu este Phani cu „i” nu cu „e” si fac parte oficial din echipa lui Claudiu la KMPerformance din octombrie 2016. Am absolvit F.E.F.S, sectia Kinetoterapie si motricitate speciala in anul 2014, dupa care mi-am continuat studiile cu un masterat in Afectiuni ale aparatului locomotor pe care l-am absolvit in anul 2016.

In ceea ce priveste background-ul meu sportiv, am practicat baschetul la nivel de performanta, acesta fiind unul din principalele motive pentru care ma bucur sa lucrez cu sportivi de toate varstele.

In perioada in care activam ca si jucator de baschet am avut parte de numeroase accidentari, insa datorita lor am ajuns sa fac cunostinta si cu aceste concepte de recuperare pe care KinetoMed le implementeaza. Rezultatele mi-au starnit interesul ceea ce m-a determinat sa urmez si eu cursuri de specializare pe care acum le folosesc pentru a-mi ajuta clientii sa-si transforme visele in realitate.

Consider ca ceea ce ne deosebeste pe noi de celelalte clinici de recuperare si performanta sportiva e abordarea „up to date” a nevoilor clientilor nostri.

Iubesc ceea ce fac si imi doresc sa ma dezvolt si sa cresc in cunostinte in fiecare zi.
” we help you to perform better® „

Silviu SeverinAntrenor
Buna, numele meu este Silviu Severin , am jucat fotbal de perfomanta de la varsta de 7 ani pana la 21 de ani . In anul 2014 , printr-un prieten de al meu, am aflat de Claudiu Man, preparator fizic si kinetoterapeut, care lucra cu sportivii de perfomanta si am zis sa incerc si eu ceva nou pentru imbunatatirea conditiei fizice. Dupa un an intens de antrenamente, cu rezultate exceptionale alaturi de Claudiu,am luat o hotare foarte dificila pentru mine, sa ma las de fotbal si sa ma alaturi echipei #KMPerfomance. A fost cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata. Mi s-a schimbat viata total. Mi-a placut foarte mult ideea de a lucra in echipa si de a forma o mica familie.
Din vara anului 2015 fac parte din echipa #KMPerfomance, participand totodata si la primul meu curs de TRX. De-a lungul timpul am participat la mai multe certificari atat cele de la TRX cat si cele de la TRIGGER POINT. Alaturi de colegii mei, am ajutat sportivi de performanta sau oameni fara background sportiv, cu sau fara probleme medicale, sa isi revina dupa anumite traumatisme sau pur si simplu sa redescopere placerea de a face miscare. Ma bucur ca fac parte din aceasta echipa si multumesc colegilor ca m-au ajutat sa progresez in fiecare zi!
” we help you to perform better® ”
Nicolae FoaleaAntrenor
Buna , numele meu este Foalea Nicolae, am activat ca si jucator profesionist de baschet in Liga Nationala si in Echipa Nationala a Romaniei. In urma unei accidentari la spate , am intrerupt sportul de performanta si prin aceasta conjunctura am ajuns la Claudiu si Mugurel , la Kinetomed. Dupa o perioada de recuperare si pregatire fizica alaturi de Claudiu Man , am reusit sa ma intorc pe teren , mai puternic, mai rapid , si mai eficient . La finele sezonului competitional 2014-2015 m-am alaturat echipei KMPerformance, unde am reusit impreuna cu colegii mei sa ajutam sportivi si oameni care se confruntau cu probleme de diferite feluri. Misiunea noastra a fost si este una clara , sa ajutam pacientii si clientii sa performeze la un nivel cat mai inalt. Ne folosim de toate resursele noastre intelectuale si practice sa oferim niste standarde care se regasesc in pregatirea atletilor de performanta de la cel mai inalt nivel. Dezvoltarea personala este pilonul nostru de rezistenta. Acumularea continua de cunostinte ne furnizeaza metode si sisteme in obtinerea rezultatelor.
Echipa noastra a reusit de fiecare data sa isi atinga misiunea , si a furnizat rezultate atat in lumea sportului profesionist cat si servicii de inalta calitate tuturor clientilor care au pasit pragurile salii noastre.
KMPerformance s-a nascut intr-un spirit de echipa si continuam pe acest drum pana in prezent.
Xenia Hopartean BondaAntrenor
Ma numesc Xenia Hopartean Bonda, sunt pasionata de tot ce inseamna functional training si depasirea propriilor limite prin antrenamente variate.
Vin dintr-un domeniu diferit de cel al sportului, publicitatea si nu am iubit sportul pana nu am intrat in sala KM Performance si am luat primul contact cu TRX-ul, in anul 2015. Atunci am vrut sa incerc antrenamentele functionale cu antrenor personal si am avut sansa sa dau de mentorul meu, Claudiu Man, care acum imi este prieten drag si coleg.
Prin exemplul propriu vreau sa ii motivez sa vina la miscare, sa iubeasca antrenamentele si stilul de viata sanatos si pe cei care inca nu sunt convinsi insa vin la sala din nevoie, pentru a incerca sau pentru a vedea cu ce ne ocupam noi.
Sunt certificata in TRX Suspension Training, TRX RIP Training, Trigger Point Foam Rolling si sunt studenta in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport, sectia Sport si Performanta Motrica. Dar cum pregatirea in acest domeniu nu se incheie niciodata, vor urma multe cursuri, certificari si sesiuni de perfectionare, pentru a putea oferi clientilor servicii de cea mai buna calitate.
Hai la miscare! 🙂