Kinetomed kinetoterapie cluj
KINETOMED ARENA / KM PERFORMANCE
+40762 265 759 Cluj Arena, Aleea Stadionului Nr. 2, Cluj-Napoca Luni - Vineri 8.00 - 18.00
KINETOMED DOROBANȚILOR
+40729 281 597 Calea Dorobanților nr. 25, Cluj-Napoca Luni - Vineri 8.00 - 18.00
KINETOMED HOME
+40770 758 401 Cluj-Napoca, Florești, Baciu, Apahida (zona urbană) Luni - Vineri 8.00 - 18.00
Follow Us
Kinetomed kinetoterapie și recuperare medicală Cluj-Napoca

CLINICA KINETOMED

Despre CLINICA KINETOMED

01

Clinica KinetoMed este cea mai nouă facilitate din cadrul KinetoMed. A fost deschisă în 2024, fiind primul pas pe care conceptul Kinetomed îl face pentru a acoperi și aria medicală specifică, respectiv ortopedie.... Nivelul de dotare cu aparatură de specialitate este premium, iar personalul este în întregime calificat la cel mai înalt nivel. Cabinetul are aparatură de ultimă oră marca BTL pentru terapie cu laser, magnetoterapie, ultrasunete, electroterapie, precum și infrastructură premium pentru fizioterapie și kinetoterapie cu aparatură și accesorii TRX, Foam GRID.

Servicii CLINICA KINETOMED

02

Un ansamblu de mișcări aplicate asupra corpului uman, cu acțiune indirectă asupra țesuturilor aflate în profunzime, cu efecte locale și generale.

Este o tehnică bazată pe folosirea de bandaje adezive, utilizată atât în recuperarea sportivă, cât și în domeniul medical.

Are rol de adjuvant al proceselor de tratare, recuperare sau profilaxie și cuprinde variate tehnici bazate pe utilizarea factorilor fizici.

Terapie prin mișcare ce are ca scop restabilirea sau consolidarea unor funcții ale corpului prin reglarea dezechilibrului prezent în organism.

Great place and awesome team, dedicated professionals!

My trainer helped me recover from my knee injury. He was there for me from the beginning, challenging my limits and keeping a positive atmosphere all the time.

Andrei Petruț

Recuperare rapidă, corectă și fără dureri!

Iar mersul fără cârje a fost posibil după doar trei zile de recuperare.

Daniela Mădălina

Kinetomed m-a pus pe picioare!

Le voi fi recunoscătoare toată viața! Vă mulțumesc mult!

Timeia Tătar Trainer colorist/styling at Reflexovital

Oameni cu o pregătire excepțională și un devotament maxim

Totul este la cele mai înalte standarde, dar Kinetomed nu ar exista fără niște oameni cu o pregătire excepțională și un devotament maxim.

Ionuț Lang

Magicieni, profesioniști, simpatici.....

Să tot vii și dacă ești sănătos! Vă mulțumesc pentru magia de vindecare aplicată pe mine.

Radu Chioran

Cea mai bună experiență de antrenament combinat cu kineto!

Pot spune că a fost cea mai bună experiență de antrenament combinat cu kineto pe care am avut-o. Găsești aici oameni cu experiență, know-how atât pe parte medicală, cât și sportivă, echipă frumoasă și închegată, pentru un rezultat mai mult decât mulțumitor.

Anca Stir Deac

Really friendly staff

From the evaluation to the training, everyone took their time to understand my health problem and provide the best solution. My trainer ensured that the physical exercises are performed correctly and are well understood. If you are open to taking notes, the benefit is obvious.

Vlad Haţegan

Câmpul magnetic are un efect de stimulare asupra celulelor, favorizând schimbul de oxigen, absorbția elementelor nutritive din alimente și lichide și eliminarea toxinelor din corp.

Terapia cu ultrasunete constituie micromasajul țesuturilor, prin vibrații mecanice pendulare care sunt absorbite de corpul uman și au acțiune directă asupra locului afectat.

Laserterapia este o procedură de fizioterapie noninvazivă cu multe aplicații: de la terapia durerii la stimularea țesuturilor și proceselor biologice.

Electroterapia este o formă de terapie fizică ce utilizează stimularea mușchilor prin folosirea curenților electrici de diferite intensități.

ECHIPA CLINICA
KINETOMED

03

Kinetoterapeut
Kinetoterapeut