Kinetomed kinetoterapie cluj
KINETOMED ARENA / KM PERFORMANCE
+40762 265 759 Cluj Arena, Aleea Stadionului Nr. 2, Cluj-Napoca Luni - Vineri 8.00 - 18.00
KINETOMED DOROBANȚILOR
+40729 281 597 Calea Dorobanților nr. 25, Cluj-Napoca Luni - Vineri 8.00 - 18.00
KINETOMED HOME
+40770 758 401 Cluj-Napoca, Florești, Baciu, Apahida (zona urbană) Luni - Vineri 8.00 - 18.00
Follow Us
Kinetomed kinetoterapie și recuperare medicală Cluj-Napoca

KINETOMED HOME

Kinetomed kinetoterapie și recuperare medicală Cluj-Napoca

Despre KINETOMED HOME

01

Dorindu-ne în permanență să fim aproape de pacienții noștri, am demarat un nou proiect în 2017: KinetomedHome! Sloganul ales, ”Aproape, e la tine acasă”, reflectă intenția noastră de a ajuta cât mai mult în procesul de recuperare, iar beneficiile sunt multiple pentru pacienți: se câștigă timp și confort, iar recuperarea progresează conform așteptărilor. Aproape, este locul unde ești tu! Totodată, prin intermediul Kinetomed Home, putem lua parte la evenimente sportive sau culturale, putem veni la biroul tău sau acasă la tine, oriunde te-ai afla, pentru a te ajuta să previi sau să tratezi orice problemă musculo-scheletală.

Serviciile KINETOMED HOME

02

Un ansamblu de mișcări aplicate asupra corpului uman, cu acțiune indirectă asupra țesuturilor aflate în profunzime, cu efecte locale și generale.

Este o tehnică bazată pe folosirea de bandaje adezive, utilizată atât în recuperarea sportivă, cât și în domeniul medical.

Are rol de adjuvant al proceselor de tratare, recuperare sau profilaxie și cuprinde variate tehnici bazate pe utilizarea factorilor fizici.

Terapie prin mișcare ce are ca scop restabilirea sau consolidarea unor funcții ale corpului prin reglarea dezechilibrului prezent în organism.

Câmpul magnetic are un efect de stimulare asupra celulelor, favorizând schimbul de oxigen, absorbția elementelor nutritive din alimente și lichide și eliminarea toxinelor din corp.

Terapia cu ultrasunete constituie micromasajul țesuturilor, prin vibrații mecanice pendulare care sunt absorbite de corpul uman și au acțiune directă asupra locului afectat.

Laserterapia este o procedură de fizioterapie noninvazivă cu multe aplicații: de la terapia durerii la stimularea țesuturilor și proceselor biologice.

Electroterapia este o formă de terapie fizică ce utilizează stimularea mușchilor prin folosirea curenților electrici de diferite intensități.

 • Lei 1.100
  10 ședințe
 • Abonament Kinetoterapie
 • Lei 1.950
  22 ședințe
 • Abonament Kinetoterapie
 • Lei 1.000
  10 ședințe
 • Abonament Antrenament Sportiv
 • Lei 1.600
  10 ședințe
 • Abonament Masaj Sportiv
 • Lei 1.100
  10 ședințe
 • ABONAMENT FIZIOTERAPIE

Tarife Fizio

04

Prețurile pentru o ședință de fizioterapie la domiciliul sau biroul pacientului.

Cea mai bună alegere de departe!

Pot spune ca m-a pus pe picioare și la propriu și la figurat.

Theodora Crăciun

Profesionalism de 5 stele!

Sprijin pentru întreaga familie!

Dana Uțiu Self-employed

Adevărați profesioniști, recomand cu încredere!

Foarte mulțumită de echipa Kinetomed Home și de serviciile acestora. Mulțumesc pentru tot sprijinul acordat și pentru devotament. Îmi este de mare ajutor pe toată perioada sarcinii. Datorită lor, acum pot să merg normal, ca o graviduță mândră, nu îndoită de durere.

Elvira Dudaș

5 stele!

De fiecare dată plec de la ei super multumit și foarte bine dispus. O atmosferă excelentă și personal priceput. Recomand cu încredere. Cei mai buni!

Coasa Mihai

Bravo, vă felicit!

Mulțumesc mult echipei Kinetomed Home, mulțumesc lui Mugurel Trif pentru ajutor și promptitudine, dar mai ales mulțumesc lui David Luca pentru profesionalismul și implicarea de care a dat dovadă... recomand 100%. Este extraordinar să te poți baza pe niște oameni cu experiență și devotament.

Cătălin Pojar Specialist vânzări auto

Recomand cu mare drag și încredere!

Sunt foarte mulțumită de Kinetomed Home și îl recomand pe Raul cu mare drag! Aș recomanda oricând această echipă minunată! Best in town!

Andrada Oana Ujică Training Coordinator at Sports Direct

Totally recommend!

Awesome professionals, love working with them in my recovery!

Flaviu Daniel Pop Antreprenor

ECHIPA KINETOMED
HOME

05

Kinetoterapeut / Fizioterapeut
Kinetoterapeut / Fizioterapeut