Kinetomed kinetoterapie cluj
KINETOMED ARENA / KM PERFORMANCE
+40762 265 759 Cluj Arena, Aleea Stadionului Nr. 2, Cluj-Napoca Luni - Vineri 8.00 - 18.00
KINETOMED DOROBANȚILOR
+40729 281 597 Calea Dorobanților nr. 25, Cluj-Napoca Luni - Vineri 8.00 - 18.00
KINETOMED HOME
+40770 758 401 Cluj-Napoca, Florești, Baciu, Apahida (zona urbană) Luni - Vineri 8.00 - 18.00
Follow Us
Kinetomed kinetoterapie și recuperare medicală Cluj-Napoca

KINETOMED DOROBANȚILOR

Kinetomed kinetoterapie și recuperare medicală Cluj-Napoca

Despre KINETOMED DOROBANȚILOR

01

Conceptul KINETOMED a pornit la drum în toamna anului 2009 în locația din Cluj-Napoca, de pe Calea Dorobanților, fiind o colaborare de succes între doi colegi de echipă și de meserie, Claudiu Man și Mugurel Trif.
În toți acesti ani, prin devotament si pasiune, s-a format o echipă de kinetoterapeuți, maseuri, antrenori personali și diverși specialiști, cu toții dedicați recuperarării și antrenării corecte a celor care fac sport și iubesc mișcarea, dar care au avut nenorocul să se accidenteze.

Serviciile KINETOMED DOROBANȚILOR

02

Un ansamblu de mișcări aplicate asupra corpului uman, cu acțiune indirectă asupra țesuturilor aflate în profunzime, cu efecte locale și generale.

Este o tehnică bazată pe folosirea de bandaje adezive, utilizată atât în recuperarea sportivă, cât și în domeniul medical.

Are rol de adjuvant al proceselor de tratare, recuperare sau profilaxie și cuprinde variate tehnici bazate pe utilizarea factorilor fizici.

Terapie prin mișcare ce are ca scop restabilirea sau consolidarea unor funcții ale corpului prin reglarea dezechilibrului prezent în organism.

Oameni faini care te ajută să-ți depășești limitele pentru o recuperare completă.

Alin Blaga

5 stele!

De fiecare dată plec de la ei super multumit și foarte bine dispus. O atmosferă excelentă și personal priceput. Recomand cu încredere. Cei mai buni!

Coasa Mihai

Mă simt excelent de fiecare dată când ies de la o şedinţă cu ei!

Traineri: profesionişti, amabili şi perseverenţi. Dotări: deşi e un centru relativ mic, are toate dotările necesare pentru kineto, fizio, masaj - toate uneltele sunt de ultimă generaţie şi curate. Oferte: pachete şi fidelizare.

Bianca Bota Supplier Communication Project Manager

Echipa KinetoMed e foarte profesionistă

Mulțumesc din suflet pentru răbdarea și perseverența avute cu mine pe perioada recuperării. Echipa KinetoMed e foarte profesionistă și mereu informată cu ultimele metode și exerciții de recuperare.

Manta Sorin Commercial Manager

Mulțumesc pentru tot!

Un grup de oameni profesioniști, pasionați și cu o răbdare incredibilă, care fac tot posibilul ca recuperarea să fie cât mai eficientă și rapidă. Orele petrecute la Kinetomed sunt foarte plăcute, datorită mediului prietenos creat de ei.

Hori Marian

Great people that are really focused on you and your health issues!

I therefore recommend this place and crew: they have the knowledge and the patience to make you better!

Sabina Molocea Sales Specialist

Câmpul magnetic are un efect de stimulare asupra celulelor, favorizând schimbul de oxigen, absorbția elementelor nutritive din alimente și lichide și eliminarea toxinelor din corp.

Terapia cu ultrasunete constituie micromasajul țesuturilor, prin vibrații mecanice pendulare care sunt absorbite de corpul uman și au acțiune directă asupra locului afectat.

Laserterapia este o procedură de fizioterapie noninvazivă cu multe aplicații: de la terapia durerii la stimularea țesuturilor și proceselor biologice.

Electroterapia este o formă de terapie fizică ce utilizează stimularea mușchilor prin folosirea curenților electrici de diferite intensități.

ECHIPA KINETOMED
DOROBANȚILOR

03

Membru fondator - Kinetoterapeut / Fizioterapeut
Fizioterapeut / Kinetoterapeut
Kinetoterapeut / Fizioterapeut