Kinetomed kinetoterapie cluj
KINETOMED ARENA / KM PERFORMANCE
+40762 265 759 Cluj Arena, Aleea Stadionului Nr. 2, Cluj-Napoca Luni - Vineri 8.00 - 18.00
KINETOMED DOROBANȚILOR
+40729 281 597 Calea Dorobanților nr. 25, Cluj-Napoca Luni - Vineri 8.00 - 18.00
KINETOMED HOME
+40770 758 401 Cluj-Napoca, Florești, Baciu, Apahida (zona urbană) Luni - Vineri 8.00 - 18.00
Follow Us
Kinetomed kinetoterapie și recuperare medicală Cluj-Napoca

KINETOMED

Kinetomed Arena kinetoterapie cluj

KINETOMED ARENA

01

KinetoMed Arena este cea mai nouă facilitate din cadrul KinetoMed. A fost inaugurată în 2018, în urma unei colaborări cu arhitectul Daniela Maier de la maier.studio, fiind un concept unic în peisajul cabinetelor din Cluj-Napoca. Nivelul de dotare cu aparatură de specialitate este premium, iar personalul este în întregime calificat la cel mai înalt nivel.
Cabinetul are aparatură de ultimă oră marca BTL pentru terapie cu laser, magnetoterapie, ultrasunete, electroterapie, precum și infrastructură premium pentru fizioterapie și kinetoterapie cu aparatură și accesorii TRX, Foam GRID.

KINETOMED DOROBANȚILOR

02

Conceptul KINETOMED a pornit la drum în toamna anului 2009 în locația din Cluj-Napoca, de pe Calea Dorobanților, fiind o colaborare de succes între doi colegi de echipă și de meserie, Claudiu Man și Mugurel Trif.
În toți acesti ani, prin devotament si pasiune, s-a format o echipă de kinetoterapeuți, maseuri, antrenori personali și diverși specialiști, cu toții dedicați recuperarării și antrenării corecte a celor care fac sport și iubesc mișcarea, dar care au avut nenorocul să se accidenteze.

Kinetomed Dorobanților kinetoterapie cluj

TARIFE ȘI PROCEDURI

03

Pentru a putea începe un tratament, este nevoie de o evaluare inițială. Pacientul vine cu dosarul medical (dacă există) sau, dacă nu, în urma discuțiilor avute cu terapeutul, se recomandă cărei ramuri medicale să se adreseze pentru a avea un diagnostic cât mai exact.
Costul unei evaluări este de 100 lei.
După evaluare, în funcție de diagnostic se va întocmi planul de tratament, compus din una sau mai multe proceduri.

Este terapia prin mișcare, prin care se urmărește restabilirea sau consolidarea unor funcții ale corpului prin reglarea dezechilibrului prezent în organism, ce poate genera afecțiuni.
De asemenea, aceasta îmbunătățește funcționarea nervilor, a digestiei, a glandelor endocrine și stimulează imunitatea.

Detalii despre Kinetoterapie AICI.

Kinesiotape este o tehnică bazată pe folosirea de bandaje adezive, utilizată atât în domeniul recuperării sportive, cât și în domeniul medical.
Banda kinesiologică are rolul de a accelera procesul de vindecare naturală a țesuturilor lezate în urma accidentărilor sportive, prin susținerea mușchilor și articulațiilor.

Detalii despre Kinesiotape AICI.

ABONAMENTE

05

Pentru mai multe proceduri de același tip, puteți alege unul dintre abonamentele puse la dispoziția pacienților.

Oameni faini care te ajută să-ți depășești limitele pentru o recuperare completă.

Alin Blaga

5 stele!

De fiecare dată plec de la ei super multumit și foarte bine dispus. O atmosferă excelentă și personal priceput. Recomand cu încredere. Cei mai buni!

Coasa Mihai

Mă simt excelent de fiecare dată când ies de la o şedinţă cu ei!

Traineri: profesionişti, amabili şi perseverenţi. Dotări: deşi e un centru relativ mic, are toate dotările necesare pentru kineto, fizio, masaj - toate uneltele sunt de ultimă generaţie şi curate. Oferte: pachete şi fidelizare.

Bianca Bota Supplier Communication Project Manager

Echipa KinetoMed e foarte profesionistă

Mulțumesc din suflet pentru răbdarea și perseverența avute cu mine pe perioada recuperării. Echipa KinetoMed e foarte profesionistă și mereu informată cu ultimele metode și exerciții de recuperare.

Manta Sorin Commercial Manager

Mulțumesc pentru tot!

Un grup de oameni profesioniști, pasionați și cu o răbdare incredibilă, care fac tot posibilul ca recuperarea să fie cât mai eficientă și rapidă. Orele petrecute la Kinetomed sunt foarte plăcute, datorită mediului prietenos creat de ei.

Hori Marian

Great people that are really focused on you and your health issues!

I therefore recommend this place and crew: they have the knowledge and the patience to make you better!

Sabina Molocea Sales Specialist

Great place and awesome team, dedicated professionals!

My trainer helped me recover from my knee injury. He was there for me from the beginning, challenging my limits and keeping a positive atmosphere all the time.

Andrei Petruț

Recuperare rapidă, corectă și fără dureri!

Iar mersul fără cârje a fost posibil după doar trei zile de recuperare.

Daniela Mădălina

Kinetomed m-a pus pe picioare!

Le voi fi recunoscătoare toată viața! Vă mulțumesc mult!

Timeia Tătar Trainer colorist/styling at Reflexovital

Oameni cu o pregătire excepțională și un devotament maxim

Totul este la cele mai înalte standarde, dar Kinetomed nu ar exista fără niște oameni cu o pregătire excepțională și un devotament maxim.

Ionuț Lang

Magicieni, profesioniști, simpatici.....

Să tot vii și dacă ești sănătos! Vă mulțumesc pentru magia de vindecare aplicată pe mine.

Radu Chioran

Cea mai bună experiență de antrenament combinat cu kineto!

Pot spune că a fost cea mai bună experiență de antrenament combinat cu kineto pe care am avut-o. Găsești aici oameni cu experiență, know-how atât pe parte medicală, cât și sportivă, echipă frumoasă și închegată, pentru un rezultat mai mult decât mulțumitor.

Anca Stir Deac

Really friendly staff

From the evaluation to the training, everyone took their time to understand my health problem and provide the best solution. My trainer ensured that the physical exercises are performed correctly and are well understood. If you are open to taking notes, the benefit is obvious.

Vlad Haţegan

O clinică cu un personal foarte profesionist!

Pentru un handbalist, accidentarea la ligamentul încrucișat anterior este una din cele mai grave, dar cu ajutorul celor de la Kinetomed, pe parcursul a 6 luni, genunchiul s-a recuperat complet și am reușit să reintru pe teren.

Andrei Grasu Handbalist

Atmosferă plăcută și profesionistă!

Chiar dacă am avut multe probleme medicale în carieră, am reușit să trec cu bine peste ele datorită băieților de la Kinetomed. Recuperarea a decurs foarte bine, într-o atmosferă plăcută și profesionistă!

Răzvan Pavel Handbalist

Vă recomand cu încredere Kinetomed!

După operația de ligament încrucișat anterior și o recuperare „ca la carte” din partea staff-ului Kinetomed, am revenit în sportul de performanță fără probleme! Mugurel Trif și Claudiu Man, vă mulțumesc pentru tot! Haide ”U”!!

Vlad Răzvan Handbalist

Let the team at Kinetomed guide your injury recovery!

Wanting to get back on the court and as strong as before, I entrusted my rehabilitation to the team at Kinetomed. Claudiu, Alexandru and Mugurel were with me every step of the way and I can’t thank them enough for their efforts during the 10 week rehab process.

Steve Ross baschetbalist

O să vă ajute foarte mult!

Profesoniști foarte bine informați despre ce înseamnă o problemă medicală la un sportiv, cum trebuie recuperată în cel mai scurt timp și în cel mai bun mod posibil.

Mihai Mariș Fotbalist

Nu pot decât să mă bucur că am ales Kinetomed, recomand oricui!

Se știe că primele săptămâni de recuperare sunt cele mai grele, însă, datorită profesionalismului de care au dat dovadă cei de aici, a fost mult mai ușor. Lunile de recuperare au trecut rapid, într-un mediu „fain”, cu rezultate maxime și recuperare totală!

Răzvan Szopka Handbalist

ECHIPA KINETOMED

06

Kinetoterapeut
Kinetoterapeut
Kinetoterapeut
Recepționer
Kinetoterapeut
Kinetoterapeut / Fizioterapeut
Kinetoterapeut / Fizioterapeut
Membru fondator - Kinetoterapeut / Fizioterapeut - Movement Coach
Kinetoterapeut
Kinetoterapeut
Kinetoterapeut / Fizioterapeut
Membru fondator - Kinetoterapeut / Fizioterapeut
Kinetoterapeut
Kinetoterapeut / Fizioterapeut
Kinetoterapeut
Kinetoterapeut / Fizioterapeut